Inloggen

Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

RSS Dutch Art Education Volg Dutch Art Education op Twitter Volg Dutch Art Education op Facebook Dutch Art Education op LinkedIn Dutch Art Education Youtube

Waarom deze website?

Hoe vaak komt het niet voor dat u plotseling over een les handenarbeid of tekenen zou willen beschikken.
Helaas hebben de leerlingen net geen boek bij zich en uw collega is net aan het kopiëren?

Deze website biedt u de mogelijkheid om in een digitaal geoutilleerd lokaal onmiddellijk een les als Shelter uit te leggen en te starten.

Hoe vaak komt het niet voor dat uw uitleg bijna ten einde is en de bel gaat?

Deze website biedt de leerlingen de gelegenheid thuis nog eens alles rustig na te kijken.

Hoe vaak komt het niet voor dat u net een leerling aan het helpen bent en dat u ziet dat een leerling vastloopt in een creatief proces?

Deze website biedt de gelegenheid dat leerlingen even de computer starten en kijken in welke fase van de opdracht ze verkeren en hoe ze verder moeten.

Hoe vaak komt het niet voor dat u naar een vergadering moet en uw les niet over kan dragen aan een collega omdat u niet snel kunt uitleggen waar de leerlingen mee bezig zijn?

Deze website biedt de mogelijkheid een collega snel het adres van de site en de page te geven waardoor geen lestijd verloren hoeft te gaan.

Hoe vaak komt het niet voor dat een leerling tijdens een instructieles ziek is en de week daarop aan u vraagt:”Wat gaan we doen”?

Deze site biedt u de mogelijkheid snel alle tussenfases in het werkproces aan een leerling te tonen.

Hoe vaak komt het niet voor dat een leerling die is blijven zitten vraagt: “Meneer mag ik een alternatieve opdracht”?

Deze site biedt vele opdrachten aan waarbij regelmatig een nieuwe opdracht toegevoegd wordt aan het totaal van lessen.

Hoe vaak komt het niet voor dat u graag over nieuwe opdrachten en lessen zou willen beschikken maar dat het budget net niet voorziet in de aanschaf van een nieuwe methode?

Deze website is uitermate goedkoop in collectief * opzicht waardoor de financiële investering laag gehouden kan worden.

Hoe vaak komt het niet voor dat enkele leerlingen een informatieblad zijn vergeten en uit hun hoofd staan te werken terwijl vergelijkend beeldmateriaal voorhanden zou moeten zijn?

Deze site voorziet erin dat leerlingen onmiddellijk een afdruk kunnen maken van het op de site beschikbare beeldmateriaal.